
Namioty gastronomiczne - mobilne i nowoczesne
Namioty gastronomiczne to w Polsce coraz popularniejsza przestrzeń wykorzystywana przez branżę gastronomiczną, ale nie tylko. Również osoby prywatne i firmy zajmujące się organizacją wydarzeń chętnie korzystają z takiej oferty produktowej. Zróżnicowany pod kątem wielkości, kształtu i kolorystyki asortyment namiotów gastronomicznych sprawia, że model można dopasować do wielu okazji. Nowoczesne produkty są wykonane z odpornych na wilgoć materiałów, dlatego nawet w przypadku nieudanej pogody nie ma konieczności odwoływania wydarzenia.
Namiot gastronomiczny - największe zalety
- Na każde podłoże - możliwość rozłożenia namiotu gastronomicznego na dowolnym typie podłoża to ich największa zaleta.
- Stabilna konstrukcja - za sprawą ocynkowanych ogniowo stop kotwiących namiot gastronomiczny jest stabilnie umocowany do podłoża i nawet w przypadku mocnego wiatru nie przesunie się lub nie przewróci.
- System wentylujący - dzięki zastosowaniu innowacyjnego rozwiązania Air-Control we wnętrzu namiotu gastronomicznego nie będzie się skraplać woda. Zamontowane w górnej części namiotu wywietrzniki dachowe poprawiają cyrkulację powietrza, co gwarantuje komfort znajdującym się w środku gościom, a ponadto również jedzenie dłużej zachowa świeżość.
- Kolory i rozmiar do wyboru - oferujemy namioty gastronomiczne w różnych rozmiarach i kolorach. Dostępne szerokości to od 3 m do 8 m, długości od 4 do 52 metrów. Również wysokość każdego namiotu gastronomicznego można modyfikować na różne sposoby.
- Połączenia - jeżeli zaistnieje taka potrzeba, to można połączyć ze sobą kilka namiotów gastronomicznych za pomocą specjalnych rynien.
- Łatwy montaż i demontaż - zarówno przygotowanie stelażu, jak i pokrycie go materiałem nie jest trudne - każdy powinien z łatwością sobie z tym poradzić. Do każdego namiotu gastronomicznego dołączamy intuicyjną instrukcję montażu, z której można skorzystać podczas jego rozkładania.
- Innowacyjne wejście - w namiotach cateringowych zaproponowaliśmy nowatorski rodzaj wejścia: typu kurtyna. Dzięki temu plandeka namiotów gastronomicznych roluje się do góry lub rozsuwa się na dwie strony i może być obsługiwana przez jedną osobę.
- Wysoki wjazd - dzięki temu do namiotu gastronomicznego może wjechać większy i wyższy niż samochód osobowy pojazd. Ułatwia i przyspiesza to przewiezienie dużej lub ciężkiej zawartości do środka.
- Trwałe materiały o wysokiej gramaturze - w poszyciach namiotów gastronomicznych stawiamy przede wszystkim na wysoką jakość oraz trwałość. Dostępne gramatury materiału to od 240g/m2 do 720g/m2.
- Wodoszczelność i ochrona przed promieniami UV - poszycia namiotów gastronomicznych wykonane są z materiałów w 100% wodoodpornych, które nie przepuszczają promieniowania UV, a ponadto są przystosowane do temperatur od -40 stopni do +60.
- Współpraca z klimatyzacją i urządzeniami grzewczymi - namioty gastronomiczne współpracują z urządzeniami chłodzącymi i grzewczymi. Zarówno w lecie, jak i zimie można skorzystać z dodatkowego wsparcia w postaci klimatyzatora lub grzejnika. W żaden sposób nie wpłynie to negatywnie na żywotność namiotu.
Namioty gastronomiczne to tylko jedna z propozycji w naszym szerokim asortymencie.
Zobacz jeszcze więcej modeli z kolekcji namiotów imprezowych.